Επιστροφές Προϊόντων

Αλλαγές γίνονται μέσα σε 20 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή. Μας ενημερώνετε ότι θέλετε να αλλάξετε κάποιο προϊόν και εμείς ενημερώνουμε την courier για την παραλαβή του προϊόντος από εσάς. Το κόστος της επιστροφής είναι 6€ για όλη την Ελλάδα.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε ότι βρίσκετε σε άριστη κατάσταση όπως το παραλάβατε επικοινωνούμε μαζί σας για την επιλογή του προϊόντος αντικατάστασης του. Σας αποστέλλουμε το προϊόν αντικατάστασης με χρέωση μόνο 6€. 

ΟΡΟΙ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία να περιέχουν όλα τα ταμπελάκια τους και να βρίσκονται στην σακούλα συσκευασία τους (ρούχα). Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φθορές και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύουν όλα τα έγραφα τα όποια παραλάβατε.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
1) ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 
2) ΣΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ 
3) ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ COURIER 
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ Η ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 
COURIER ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ.

ΕΑΝ
 ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ 
ΠΡΟΪΟΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που αγοράσατε από την esports4u είναι ελαττωματικό αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του χωρίς έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος.Πάντα βεβαία κατόπιν συνεννόησης και αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της esports4u.EΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Εφόσον το προϊόν που αγοράσατε για κάποιο λόγο δεν σας καλύπτει και δεν θέλετε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας χωρίς όμως το μεταφορικό κόστος (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€)

Προσοχή!!!

Όταν εκδοθεί τιμολόγιο επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

Προσοχή!!!

Όταν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα και paypal η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή.

Το ποσό θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που εσείς θα μας υποδείξετε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ